Enquête tools
 

Examinare Facilitair Programma

Om iedereen binnen het onderwijs tevreden te houden, presenteren wij een speciale survey editie aanpasbaar voor verschillende leraren en studenten. U kunt dan zelf kiezen hoeveel studenten en leraren accounts u nodig heeft en ontvangt deze voor de beste prijs op de markt. Ongeacht de grote van uw bestelling, wij leveren binnen 72 uur.

Geen verborgen kosten! Eindeloze hoeveelheid enquêtes, vragen, polls en ontvangers meteen voor u beschikbaar. Professionele hulp altijd beschikbaar via email.

Campus administratie functie.
Manage alle accounts meteen online.

In het facilitaire programma vindt u de Campus Administratie Tool voor een gemakkelijk inzicht over al uw gebruikers. U kunt ten alle tijden het aantal gebruikers waarvoor u betaalt naar boven of naar beneden schalen. Betaal niet voor ongebruikte accounts, maar heb wel altijd de mogelijkheid om nieuwe accounts aan te schaffen zonder daarvoor een nieuwe editie te hoeven bestellen.

  • 5 EURO / Maand / Student
  • 8 EURO / Maand / Leraar
  • Minimaal 100 actieve accounts
  • Contract van 12 maanden
  • Na 12 maanden bent u vrij om af te zeggen ten alle tijden


Individueel voor iedere gebruiker.

Gemak in plaats van irritatie! In het Facilitaire Programma heeft iedere gebruiker zijn eigen account. Zo kan iedereen zijn eigen dingen doen en krijgen ze alleen te zien wat zij zelf hebben geïmporteerd of bewerkt.


Bekijk onze laagste prijzen op onze prijzenpagina

Wij hebben de meeste functies voor het minste geld in vergelijking met de concurrenten. Bestel nu uw Examinare Campus Editie account direct online.

Prijzen