Enquête tools

FAQ (Frequently Asked Questions)

Waarom zijn er twee logins?

De eerste login is voor de klantenomgeving. In de klantenomgeving, heb je inzicht in je facturen en contracten. De Survey Tool heeft zijn eigen login en is afgeschermd van de factuurgegevens. Het komt vaak voor dat enkel managers toegang hebben tot de facturen en medewerkers kunnen dan alleen inloggen in de Survey Tool.

Hoe werkt betaling met creditcard?

Je account word iedere na de proefperiode iedere keer met 1 maand verlengt, dit gebeurt iedere maand op hetzelfde tijdstip. Dus als je je aanmeldt op 14 juni eindigt je proefperiode op de 21ste, op die dag wordt dan ook de betaling voor de eerste maand van je creditcard gehaald.

Wat als mijn betaling wordt geweigerd?

Als uw betaling wordt geweigerd dan zal ons systeem dit nogmaals proberen tijdens de volgende 3 dagen. Als de betaling dan niet lukt wordt het contract beëindigt en worden alle gegevens verwijderd.

Hoe verander ik mijn creditcard?

Als je inlogt in de klantenomgeving kan je daar je creditcardgegevens aanpassen. Nadat je je gegevens hebt aangepast zal het systeem het met de nieuwe gegevens opnieuw proberen.

Wat als ik een upgrade wil?

Neem contact op met Sales en zij zullen dit voor u doen. In sommige gevallen moet u hiervoor een digitaal document ondertekenen in de klantenomgeving.

Kan ik betalen middels een bankoverschrijving?

Je kunt een online aanvraag indienen voor het betalen middels jaarlijkse betaling of project gebaseerde betaling, door een formulier in te vullen. Je krijgt hiervoor toestemming of verdere informatie over hoe je hiervoor in aanmerking komt. Klik op onderstaande link voor meer informatie:

https://myzone.examinare.com/nl/contract/

Kan ik dit abonnement of deze diensten op pauze zetten en het later weer openen?

Wij zijn geen voorstander van het gratis parkeren van onze diensten. Maar er is een mogelijkheid tot het opslaan van gegevens voor een periode tot 9 maanden tegen betaling. Neem contact op met Sales om te vragen naar wat dit voor jou kan kosten. Tijdens het 'parkeren' kunt u geen gebruik maken voor externe diensten, behalve een gelimiteerd aantal logins en API functies.