Enquête tools
 

VRAAGTYPES EN ANTWOORDMETHODEN.

U kunt alle vraagtypes vinden die u nodig heeft om een perfecte survey te maken, vinden binnen de Examinare Survey Tool. Onze gebruikers worden niet verveeld met technische informatie en uw respondenten weten altijd hoe ze uw surveys moeten invullen.

Voorbeeld van Enquête:
Computerversie (Smartphone/Tablet/Desktop)

Mobiele versie (Wap/2G/3G)
 

Examinare modules & integraties

BESCHIKBARE ANTWOORDMETHODEN:

Multiplechoicevraag (1 correct antwoord)

Het meest gebruikt in surveys en enquêtes. Kan ook worden gecombineerd met een tekstveld voor feedback zodat u makkelijk meer informatie kunt krijgen.

Voorbeelden van Typisch Gebruik:

– Geslacht
– Leeftijd
– Ja of Nee Vragen
en nog veel meer.

Probeer het nu!

Multiplechoicevraag (geen of meerdere correcte antwoorden)

Gebruikt in de meeste surveys waarin u wilt dat de ontvanger meer dan 1 antwoord kan kiezen. Examinare legt ook vast of de gebruiker niks invult en u kunt dit vraagtype ook als verplicht instellen.

Voorbeelden van Typisch Gebruik:

– Dienstverleningsvragen
– Gebruiksvragen
– Opties kiezen
en nog veel meer.

Probeer het nu!

Vrije tekst-vraag (1 correct antwoord wordt ingevuld)

Gebruik als u wilt dat de ontvanger antwoordt door een tekst in te typen. Een meer geavanceerde versie van dit vraagtype is de “Vrije tekst-vraag (Meerdere antwoorden)”.

Voorbeelden van Typisch Gebruik:

– Vul uw naam in
– Vertel ons wat u denkt
– Waarom wilt u…
en nog veel meer.

Probeer het nu!

Osgood-schaal (schaal met tegenhangers)

De Osgood-schaal wordt veel gebruikt in enquêtes rondom merken en gevoel. Het idee is om verschillende gevoelens tegen elkaar af te wegen. De schaal kan tussen de 2 en 7 punten bevatten.

Voorbeelden van Typisch Gebruik:

– Warm versus Koud
– Jong versus Oud
– Slim versus Dom
en nog veel meer.

Probeer het nu!

Gradiëntschaal

Gebruikt voor veel enquêtes rondom dienstverlening waar de ontvanger verschillende afdelingen moet beoordelen op het dienstverleningsniveau, bijvoorbeeld Klantenservice of Facturatie. Een gradiëntschaal kan het gebruik van multiplechoicevragen verminderen, maar uw enquête ook moeilijker maken voor de gemiddelde ontvanger, waardoor deze minder wordt ingevuld.

Voorbeelden van Typisch Gebruik:

– Met welk cijfer zou u onze afdelingen beoordelen: Klantenservice, Facturatie, Technische Dienst, Verkoopafdeling
– Met welk cijfer zou u het volgende beoordelen: onze Prijzen, Klantenservice, Verwerkingstijd, Vriendelijkheid
en nog veel meer.

Probeer het nu!

Instructies

Instructies zijn geen echt Vraagtype maar worden gebruikt om een uitgebreidere uitleg van de volgende stappen te geven en kunnen op elk moment in uw enquête of survey worden toegevoegd.

Kunnen worden gebruikt om uitleg te geven over:

– Volgende stappen
– Hoe Osgood of gradiëntschalen te gebruiken bij het invullen van vragen
– Algemene informatie
en nog veel meer.

Probeer het nu!

Vrije tekst-vraag (Meerdere correcte antwoorden worden ingevuld)

De Vrije tekst-vragen (Meerdere antwoorden worden ingevuld) is een geavanceerdere versie van de normale Vrije tekst-vraag. Alle velden kunnen als verplicht of optioneel worden ingesteld en helpen om informatie te verkrijgen van ontvangers.

Voorbeelden van Typisch Gebruik:

– Vul in: Naam, Adres, Postcode, Land.
– Voer uw serienummer in van het product dat u gebruikt om een ondersteuningsverzoek in te dienen.
– Controleer en corrigeer de volgende informatie
en nog veel meer.

Probeer het nu!

ONTVANGERS

U kunt uw publiek bereiken via alle mogelijke communicatiekanalen, zoals elektronische apparaten, websites of een vaste telefoonaansluiting. Afhankelijk van de kenmerken van de doelgroep en uw zakelijke doelen, kunnen de surveys die u verstuurt openbaar of privé zijn.

Probeer het nu!

 

Openbare surveys & enquêtes.

Door gebruik te maken van de functionaliteit voor openbare surveys, kunt u uw enquêtes delen door middel van een link op uw website of deze bijvoorbeeld versturen via uw maandelijkse nieuwsbrief. Alle antwoorden die worden verkregen uit een openbare survey zijn 100% anoniem.

Probeer het nu!

 

Privé surveys & enquêtes.

Door gebruik te maken van de functionaliteit voor privé surveys, kunt u uitnodigingen aan uw ontvangers sturen via e-mail of mobiele telefoon. Elke uitnodiging bevat een persoonlijke link en de Examinare Survey Tool zorgt ervoor dat geen van de ontvangers de survey vaker dan één keer invult. Alle antwoorden uit een privé survey kunnen worden herleid naar de persoon of personen die deze hebben ingevuld, maar kunnen 100% worden geanonimiseerd in eindrapporten.

Probeer het nu!

RAPPORTEREN

Onafhankelijk van de kwantiteit van de resultaten in uw online survey, worden deze real-time automatisch geanalyseerd. Het proces van genereren en presenteren van rapporten is intuïtief en makkelijk. Het wordt geregeld door middel van verschillende tijdbesparende methoden, die hieronder worden opgesomd.

Probeer het nu!

 

Tabellen

In Examinare hebben we verschillende tabellen die voorzien in uw behoefte aan snelle antwoorden. Zit u in een vergadering? Heeft u snel antwoord nodig? Gebruik onze tabellen en krijg de antwoorden direct op uw scherm.

Probeer het nu!

 

Inzicht Individuele Antwoorden

Met de Examinare Survey Tool heeft u de mogelijkheid om niet alleen de samenvatting van de resultaten te bekijken, maar ook om alle aparte antwoorden zelf in detail te bekijken. De resultaten kunnen direct worden uitgeprint vanuit het rapportagegedeelte.

Probeer het nu!

 

Resultaten Uitsluiten

Soms kunt u in openbare surveys antwoorden krijgen die niet serieus zijn. Dit is te verwachten aangezien u de link met iedereen deelt en u met mensen werkt. U hoeft zich geen zorgen te maken, open de survey in Individuele Antwoorden en klik op ‘Uitsluiten’. De hoeveelheid uitgesloten antwoorden wordt bijgehouden door het systeem en kan worden opgenomen in het eindrapport.

Probeer het nu!

 

 

Resultaten exporteren naar MS Excel.

Wilt u de antwoorden graag in tabelvorm zien? Zo ja, dan zult u onze MS Excel exportfunctie waarderen. U hoeft maar één keer te klikken en u kunt de resultaten in een paar seconden op uw computer hebben.

Probeer het nu!

 

Resultaten exporteren naar PDF-format.

Heeft u een gedetailleerd rapport nodig van de survey? Ga naar uw account bij Examinare en klik op PDF. U krijgt een gedetailleerd rapport met tabellen, dat kan worden gedownload in een paar seconden. De Examinare Survey Tool is er om u volledig te ondersteunen.

Probeer het nu!

 

 

Resultaten exporteren naar SPSS.

Werkt u met SPSS? Zo ja, dan bent u slechts één muisklik verwijderd van het analyseren van uw surveys met SPSS. U kunt bestanden downloaden in “.sav” en “.sps” formats.

Probeer het nu!BEVEILIGING

Wij van Examinare zijn altijd benieuwd naar uw feedback over onze hulp. We gebruiken hypermoderne SSL encryptie en hosting in veilige datacentra. Maar daar blijft het niet bij, we hebben ook de mogelijkheid om IP blokkering aan uw account toe te voegen, als u toegang tot uw beheerdersgedeelte wilt minimaliseren.

 • SSL encryptie;
 • IP blokkering op uw beheerdersaccount;
 • Veilige datacentra met voortdurende surveillance;
 • Elk uur back-ups voor het geval dat u iets verwijdert dat niet verwijderd had moeten worden.

Lees verder

Privacy is onze grootste zorg.

Privacy, niet alleen voor u, maar ook voor de mensen die uw vragen beantwoorden, is iets dat wij zeer serieus nemen. Daarom slaan we nooit persoonlijke informatie op over uw ontvangers in cookies of buiten het systeem.

Als u zich zorgen maakt over het opslaan van gevoelige informatie, kunt u er gerust op zijn dat we geen data kopiëren, behalve voor back-ups, en we een vertrouwelijkheidsbeleid voeren voor al onze klanten, klein of groot. Als dat niet genoeg is voor u, tekenen we graag een vertrouwelijkheidsbeding, als u ons inhuurt.

Lees verderLAY-OUT

Wat zorgt ervoor dat uw ontvangers antwoord willen geven? Een stijlvol ontwerp of functionaliteiten die iedereen begrijpt? Met de Examinare survey tool hoeft u niet te kiezen! We hebben beiden.

Het logo, de kleuren en opmaak van de survey, de Startpagina, de Bedankpagina, de lettergrootte en vele andere lay-out mogelijkheden zijn aanpasbaar. U kunt uw verbeelding laten spreken en de survey eruit laten zien hoe u wil, zonder beperkingen.

Probeer het nu!

Uw Eigen Logo en Aanpasbare Opmaak van de Survey.

Gebruik uw eigen logo en grafische stijl met één muisklik, of pak het geavanceerder aan en gebruik uw eigen CSS stijlcode. Als u uw logo verandert, kunt u alle surveys bijwerken door het logo op één plaats te veranderen. Als u projecten heeft die een aparte stijl behoeven, kunt u dit net zo gemakkelijk apart aanpassen als u dat kunt met uw andere stijl binnen dezelfde organisatie of hetzelfde project.

Probeer het nu!

Beschrijf uw Survey op een Startpagina en Eindig met een Bedankpagina.

Als u uw survey wilt beginnen met algemene informatie over het doel van uw bedrijf, activeert u simpelweg een Startpagina op het surveyformulier.
U kunt ook een Bedankpagina instellen! Deze zal elke keer dat een survey wordt afgerond verschijnen, en wordt ingesteld voor al uw surveys.

Probeer het nu!

Zorgen Over Slecht Zicht?

Met Examinare bent u in staat om te bepalen hoe goed de letters zichtbaar zijn op het computerscherm. Alle surveyformulieren hebben functionaliteiten voor slecht zicht. Met één muisklik kan tekst op alle surveyformulieren worden aangepast en worden vergroot naar een groter lettertype.

Probeer het nu!VOLLEDIG VERTAALDE EN GELOKALISEERDE SURVEYS EN SURVEY TOOL.

De Examinare Survey Tool is vertaald naar meer dan 25 talen en kan worden gebruikt met zowel links-naar-rechtse als rechts-naar-linkse schrijfstijlen. De volgende talen zijn momenteel actief in onze tool en kunnen worden gebruikt in elk account van Examinare.

 • Nederlands (Dutch)
 • Swedish (Svenska)
 • English US (English US)
 • Icelandic (Icelandic)
 • English UK (English UK)
 • German (Deutsch)
 • Thai (ไทย)
 • Norweigan (Norsk)
 • Danish (Dansk)
 • French (Français)
 • Spanish (Español)
 • Japanese (日本語)
 • Simplified Chinese (简体中文)
 • Arabic (العربية)
 • Russian (Русский)
 • Portuguese (Português)
 • Portoguese Brazil (Portuguese BRAZIL)
 • Hindi (हिंदी)
 • Filipino (Tagalog)
 • Finnish (Suomi)
 • Italian (Italiano)
 • Polish (Polski)
 • Hebrew (עברית)
 • Ukrainian (Українська)
 • Greek (Ελληνικα)
 • Turkish (Türkçe)
 • Macedonian (Македонски)
 • Lithuanian (Lietuvos)
 • Czech (Czech)
 • Afrikaans (Afrikaans)
 • Estonian (Estonian)
 • Swahili (Swahili)
 • Burmese (မြန်မာစာ)
 • Korean (한국의)
 • Serbian (српски)
 • Indonesian (bahasa Indonesia)
Probeer het nu!WE VOORZIEN U OOK VAN EEN API VOOR ONTWIKKELAARS.

Ons systeem is volledig functioneel door middel van onze API verbinding. U of uw eigen ontwikkelaar kan onze API gebruiken om Surveyuitnodigingen te automatiseren, data over ontvangers te verkrijgen of antwoorden individueel in te zien of met bijgevoegde demografische gegevens.

U kunt onze API ook gebruiken voor distributie van telefonische surveys en Magic Polls™.

Probeer het nu! Lees meer in onze rubriek voor Ontwikkelaars