Maak een SMS-IN Connector

Ga naar "Instellingen"->"SMS-in Connectors" en klik op de groene knop genaamd "Nieuwe aanmaken". Hier kunt u een tekst inzetten waarvan u wilt dat die word gereserveerd voor uw Magische Peiling of Onderzoek en klik vervolgens op de knop "Zoeken".

U krijgt nu een lijst met telefoonnummers die actief zijn en gratis door kunnen worden gebruikt voor uw SMS-In tekst/code. Als de ingevoerde tekst niet beschikbaar is probeer het dan opnieuw of neem contact op met het Examinare Sales Team voor het bestellen van uw eigen SMS-IN nummer.

Als u een combinatie heeft gevonden die werkt voor u klik dan op de "+" knop om deze toe te voegen aan uw lijst.

U kunt deze beschikbare SMS-In codes zien als u gaat naar "Instellingen"-> SMS-IN Connectors. Om deze te linken aan een Onderzoek of Magische Peiling klikt u op "Linken aan".

Kies vervolgens de naam van het Onderzoek/ Magische Peiling die u wilt linken. Wanneer u een Onderzoek kiest kunt u ook een kleine tekst toevoegen die uw deelnemers zullen zien als ze de link ontvangen.

Om gebruik te maken van SMS-IN voor Onderzoeken moet u SMS krediet bestellen bij Examinare. Treed U account binnen via de Klantenomgeving voor meer informatie hierover.