Maak een Uitnodigingsvenster voor Websites

Om de bezoekers van uw website uit te nodige kunt gebruik maken van ons kant-en-klare Pop-up venster. Deze functie is anders dan andere pop-ups omdat deze niet wordt gelimiteerd door antivirus programma's of pop-up blockers.

Begin met het publiceren van uw Onderzoek in "Openbare Modus". Ga naar "Onderzoeken"->"Aanpassen" in het onderzoek waar u een pop-up venster voor wilt maken en klik op "Distribueer". Hier vind u ook de optie "Alternatief(Javascript Pop-Up)"

Nu kunt kleurenpaletten kiezen door te scrollen door de verschillende stijlen. Als u de juiste stijl heeft gevonden kunt u een bericht invoeren die uw ontvangers zullen lezen als ze worden uitgenodigd voor het Onderzoek. U kunt ook bestanden gebruiken in het venster.

Als u denkt dat uw uitnodiging klaar is klikt u op de knop "Laat Zien" om een code te krijgen die u vervolgens in uw website moet bouwen. Het uitnodigingsvenster word maar één keer per klant getoond. Als u hulp nodig heeft met het persoonlijk maken van onze standaard ontwerpen neem dan gerust contact op met ons Support Team.

Let wel: Er kan een waarschuwing getoond worden bij het toevoegen van bestanden. Deze waarschuwing is normaal en kunt gerust negeren. Als u hulp nodig heeft kunt u altijd contact met ons Support Team opnemen.