Prijzen For Developers Business Services Enquête tools +31852083400 @

CREËER, EN ONTVANG MAKKELIJK ANTWOORDEN EN RAPPORTEN

We noemen het Magic Polls, lees meer en ontdek waarom!

Magic Polls™ is een technologie ontwikkeld door Examinare, die u polls laat creëren met behulp van stemmen via internet of SMS met een brede keuze aan mogelijkheden en instellingen.

Polls via SMS, installeer binnen 2 minuten

Magic Polls™ via SMS wordt geïmplementeerd doordat u een pollvraag invoert en zodra u op de knop klikt, kan elke mobiele telefoon in de wereld een antwoord via SMS terugsturen. U krijgt direct de verkorte SMS-code, die elke ontvanger invoert voorafgaand aan hun antwoord in de SMS, en Examinare verwerkt deze in uw Poll.

Het installeren duurt 2 minuten en u kunt uw eerste Magic Poll creëren zodra u uw account bij Examinare heeft aangemaakt. We kunnen u uiteraard op verzoek voorzien van een lokaal nummer voor de beste prijzen in de wereld.

Stemmen via website

Zodra u uw vraag heeft toegevoegd aan de Magic Polls™, bent u klaar om deze te implementeren op uw website. Neem de HTML-code over en kopieer deze naar uw website. Het is niet nodig om een HTML-code te veranderen als u vragen of antwoorden aanpast. Magic Polls™ zal de inhoud van het HTML-formulier updaten als u aanpassingen doorvoert binnen Examinare.

Stemmen via Twitter

Alle Magic Polls™ zijn aangesloten op Twitter. Met een simpele tweet kunnen uw gebruikers hun stem inbrengen. (Uw gebruiker moet het account bij Twitter autoriseren). Stemmen via Twitter is gratis en kan worden gebruikt in klaslokalen en tijdens conferenties.<