Enquête tools
 
 

Alles begint met onze Surveybouwer

Het maken van een survey begint met het maken van de eerste vragen en dan logischerwijs de volgende vragen één voor één toevoegen.

Het creëerproces is zo simpel en vanzelfsprekend mogelijk gemaakt, en toch heeft het vele verschillende bouw opties. Dit zorgt ervoor dat moeilijke projecten in een relatief korte tijd gemaakt kunnen worden.

Prijzen

Preview de enquêtevragen voor u ze opslaat.

Tijdens het maken of aanpassen van enquêtevragen staat onderin de pagina een venster met een voorbeeld van hoe uw vraag er uit komt te zien op verschillende apparaten. Het heeft het actieve ontwerp van uw enquete al toegepast.

Er zijn ook verschillende preview functies binnen het gehele proces die het voor u makkelijk maken om de kwaliteit te blijven waarborgen.

Prijzen

Vertaal en lokaliseer jouw enquêtes.

Maak verschillende talenversies binnen dezelfde enquete of maak een aparte versie van uw enquete voor een bepaalde taal.

Zet de juiste uitspraken op de goede plek en sla deze op. Zo kunnen uw ontvangers zelf kiezen in welke taal ze de vraag willen beantwoorden.

Als alternatief kunt u ook een aparte enquete maken gebaseerd op een bestaande versie. Het kiezen van deze optie opent een Vertaal applicatie. Deze biedt u een gemakkelijke manier van vertalen aan en slaat deze uiteindelijk op om vervolgens te kunnen importeren naar uw systeem. U kunt hiermee ook meer variaties en aanpassingen maken in een individuele enquete.

Prijzen

Voeg toe en/of Importeer ontvangers gemakkelijk.

Voor de verspreiding van een onderzoek kunt u ontvangers registreren of importeren binnen Examinare.

Het registreren van een ontvanger is een vanzelfsprekend proces dat bestaat uit het invullen van personalia in de correcte vakken. Ontvangers worden hierna verdeeld in groepen, zodat de gebruiker goed onderzoeken kan distribueren en de resultaten makkelijk kunt ordenen.

U kunt ontvangers makkelijk importeren door onze Excel template te downloaden, hierin de juiste informatie te plakken om deze vervolgens weer te uploaden in het Examinare systeem. Examinare analyseert de inhoud van het bestand en vormt verschillende ontvangstgroepen.

Prijzen

Nodig uit via SMS.

Het versturen van onderzoeken via SMS is gemakkelijk en snel. Het bestaat uit het schrijven van de SMS-tekst, het kiezen van een groep ontvangers of het één voor één selecteren van ontvangers en het kiezen van een tijdvak voor het versturen van het SMS bericht.

Het verzenden van de SMS'jes word betaalt middels SMS credits, deze moet u hebben besteld voor u de SMS kunt versturen. De link naar uw onderzoek word automatisch onderin uw bericht verwerkt.

We ondersteunen alle karakters die u wereldwijd op een toetsenbord kunt vinden voor uw berichten.

Prijzen

Nodig uit via e-mail.

Het versturen van onderzoeken via email is niet enorm anders als het versturen van een enkele email naar één van uw contacten in een reguliere mailservice.

U zet het onderwerp, het bericht, de ontvanger(s) erin en selecteert al dan niet een specifieke tijd om deze te versturen.

Er zit geen limiet op het aantal emails dat u tegelijk kunt versturen. We zorgen er wel voor dat indien u meerdere emails tegelijk wilt versturen naar dezelfde geadresseerde dat één van deze enkele seconden tot enkele minuten wordt vertraagd. Zo voorkomen we dat uw emails niet bij de SPAM belanden.

Prijzen

Maak een Pop-up.

Niets makkelijker dan het creëren van een uitnodiging via een venster, ook wel bekend als pop-up, op uw website. Deze worden niet weg gefilterd door pop-up blockers of antivirusprogramma's en kunnen dus vrij gebruikt worden op elke website en elk apparaat.

Om een pop-up te maken hoeft u alleen een design te kiezen voor uw venster en een bericht te schrijven. Als u op de "Tonen" knop heeft gedrukt wordt er een Javascript code gemaakt en getoond. Deze code hoeft u alleen maar te kopiëren-plakken in naar uw website. En klaar is Kees! Zoals gebruikelijk word de pop-up maar één keer getoond per website bezoeker.

Prijzen

Basis en Gevorderd rapporteren versimpeld.

Elke keer dat er geantwoord is in uw enquete worden de grafieken en resultaten binnen Examinare geüpdate en herberekend. Zo bent u altijd verzekerd van de meest recente onderzoeksresultaten.

Resultaten en Grafieken sectie bevat vele handige analytische opties, zoals het filteren van de resultaten op basis van verschillende parameters, antwoord uitsluitsel, kruisberekening, het checken van individuele antwoorden en het analyseren van Open Vraag antwoorden.

Dit alles of gefilterde resultaten kunnen worden gevormd naar een professioneel rapport en kunnen vervolgens gedownload worden in verschillende formats zoals Word, Excel, PDF of RAW data.

Prijzen

Wees creatief met uw Ontwerp.

Het ontwerpen van onderzoeken is makkelijk aan te passen systeem. Dit betekent dat elk onderdeel van de lay-out uw enquete kan worden aangepast naar uw behoeften. Verander uw logo, de kleuren van uw venster en andere elementen, kies een lettergrote, maak een tekst en link naar je startpagina en naar je dankpagina. Dit alles vergt slechts een paar muisklikken.

Daarnaast kan alles wat niet aan te passen is binnen deze interface, kan worden aangepast met behulp van CSS.

Prijzen

Integreer en Connect met uw Systemen.

Examinare kannen worden uitgebreid met behulp van zijn API connecties. Examinare API kan volledig geïntegreerd worden als derde partij CRM of als backoffice systeem.

Uitgebreide bibliotheek functies geven ontwerpers de ruimte en gereedschappen om het versturen van uitnodigingen te automatiseren en nodige ontvanger informatie en stemmen op te slaan.

Wij zijn de eerste binnen deze industrie met een sterke API connectie en hebben dagelijks miljoenen verzoeken voor onze API.

Prijzen